Service Technieker Buitendienst

Location(s): Mechelen

Modes of Employment: full-time

SSI Schäfer, met Belgisch filiaal in gent en Mechelen, is sinds zijn oprichting in 1937 uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 70 dochtermaatschappijen wereldwijd. Deze jarenlange expertise maakt van SSI Schäfer een sterke, betrouwbare en innovatieve partner in magazijn automatisatie en logistieke oplossingen.

Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor onze klanten in de Benelux. 
Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van SSI Schäfer te behartigen. We verwachten dat jij de technische problemen bij de klant zal analyseren en oplossen en de klant te woord zal staan met extra toelichtingen over de werkzaamheden. 
Je zal de vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. 
Verder zal je ook rapporteren aan de planning over de uit te voeren werken en is het belangrijk om klantenfeedback te bezorgen aan onze afdeling CSS.

Wij bieden jou een gevarieerde functie binnen een dynamisch bedrijf in de boeiende wereld van de logistiek.
Naast een vast contract, een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire voorwaarden, krijg je ook regelmatig interne en externe opleidingen. We zorgen dat je de nodige certificaten kan behalen om veilig te kunnen werken en helemaal up-to-date te blijven binnen een steeds evoluerende logistieke en technologische omgeving.

Interesse? Mail dan je CV met sollicitatiebrief naar Jantiene.bostyn@ssi-schaefer.com met vermelding van functietitel.

Contact Person

Jantiene Bostyn Human Resource Manager Phone No.: +32 490 449 296 Mail: Jantiene.bostyn@ssi-schaefer.com

DOWNLOAD / PRINT