Privacy

Data Protection Notice

Privacy Policy for Applicants

PRİVACY POLİCY SSI SCHÄFER GERMANY

Verilerinizi Korumak Bizim İşimiz


Şirketimize, ürünlerimize ve hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Web sayfamızı ziyaret ederken kişisel verilerinizin korunması hususunda içinizin rahat olmasını istiyoruz. Çünkü bu meseleyi çok ciddiye alıyoruz.Kişisel verilerinizi Avrupa Birliği Veri Koruma Yönetmeliği'nin (GDPR) ve yeni Federal Verilerin Korunması Kanunu'nun (BDSG) hükümleri uyarınca koruyoruz.


Sizin hakkınızda elimizde bulunan verilerin neler olduğunu ve verileri ne için kullandığımızı bilmenizi istiyoruz. Verilerin korunması ile ilgili yönetmeliklerle uyumlu çalışmamızı sağlayan teknik ve organizasyonel tedbirler aldık. Bu tedbirler, kendi iç süreçlerimizle birlikte dışarıdan hizmet aldığımız hizmet sağlayıcılarını da denetlememizi sağlıyor.



Kişisel Veriler
Kişisel veriler; isminiz, adresiniz, telefon numaranız ve e-posta adresiniz dahil olmak üzere kimliğiniz hakkındaki bilgilerdir. Bu bilgiler, Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği'nin ve veri koruma ile ilgili kanunların şirketimizi etkileyen diğer yönetmeliklerinin gerekliliklerine uygun şekilde kullanılmaktadır. 
Temelde, web sayfamızı kullanırken kişisel verilerinizi açıklamanıza gerek yoktur. Ancak bazı durumlarda, ihtiyacınız olan hizmetleri size sunabilmemiz için kişisel verilerinize ihtiyaç duyarız. 
Aynı durum size bilgi sunarken ve sipariş ettiğiniz malzeme ve ürünleri gönderirken ya da belirli sorularınızı yanıtlarken de geçerlidir. Gerekli olduğu durumlarda sizi bilgilendiriyoruz. 
Kişisel verilerinizi kullanmamızla ilgili yasal bir hüküm yoksa bile verilerinizi kullanabilmek için sizden izin isteriz.
Dahası, yalnızca kendi rızanızla bize verdiğiniz ve uygulanabilir olduğunda, web sayfamızı ziyaret ettiğinizde otomatik olarak aldığımız verileri (ör. IP adresiniz ve ziyaret ettiğiniz sayfaların adı, kullandığınız tarayıcı ve işletim sisteminiz, erişimin tarihi ve zamanı, kullandığınız arama motorları ve indirdiğiniz dosyaların adları) saklayıp kullanırız. 
Hizmetlerimizi kullanıyorsanız genellikle yalnızca kullandığınız hizmetleri size sunabilmemiz için gerekli verileri alıyoruz. Bunun dışında sizden istediğimiz diğer veriler opsiyonel bilgilerdir. Kişisel veriler yalnızca talep edilen hizmetleri sunabilmek ve yasal çıkarlarımızı korumak için kullanılır.

Web sayfamızı ziyaret ettiğinizde veya bu gizlilik politikasında belirtilen diğer işlemler aracılığıyla aşağıdaki kategorilerdeki veriler alınabilir:

–    Ana veriler (isimler, adresler vb.)
–    Tarafınızdan sunulan diğer kişisel veriler (kişisel çıkarlar vb.)
–    Sözleşme verileri (müşteri numarası, sözleşme numarası vb.)
–    İçerik verileri (metinler, fotoğraflar, videolar vb.)
–    İletişim bilgileri (e-posta, telefon numaraları vb.)
–    Meta veriler (IP adresleri, cihaz bilgileri vb.)
–    Kullanım verileri (ziyaret edilen içerikleri, erişim zamanları vb.)
Etkilenen kişiler tekliflerimizin kullanıcıları veya ilgili taraflarıdır.

Veri kullanımından sorumlu tarafın adı ve adresi
Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği, AB Üye Devletleri'nde geçerli olan diğer veri koruma kanunları ve diğer veri koruma hükümleri kapsamında sorumlu taraf:


SSI SCHÄFER FRITZ SCHÄFER GMBH
Fritz-Schäfer-Straße 20
57290 Neunkirchen/Siegerland, Almanya
Tel. +49 2735 70-1
Faks: +49 2735 70-396
E-posta: info@ssi-schaefer.com
Website: www.ssi-schaefer.com (http://www.ssi-schaefer.com)


Veri Koruma Yetkilisi iletişim bilgileri
Veri Koruma Yetkili'mizin iletişim bilgileri şu şekildedir:
Bay Mario Arndt
DeuDat GmbH
Zehntenhofstraße 5b
65201 Wiesbaden, Almanya
Tel.: +49 611 950008-32
E-posta: datenschutzbeauftragter@ssi-schaefer.com
Veri Koruma Yetkili'mize, verilerin korunmasıyla ilgili sorularınız veya şikayetleriniz
için her zaman ulaşabilirsiniz.


Kişisel Verilerin Kullanım Amacı
Bize sunduğunuz kişisel verileri sorularınızı yanıtlamak, siparişlerinizi işlemek veya belirli bilgilere ya da hizmetlere erişiminizi sağlamak üzere kullanıyoruz. Müşteri ilişkileri söz konusu olduğunda, bu veriler size ürün teklifleri hakkında bilgi sunabilmemiz veya müşterilerimizin sorularına daha iyi cevap verebilmemiz için bize veya hizmetinden faydalandığımız bir hizmet sağlayıcıya gerekli olabilir. Bu tarz kullanımların yasal dayanağı GDPR Madde 6 paragraf 1b ila 1f'dır.
Kişisel verileriniz, müşteri ilişkilerimizi geliştirecek amaçlar dışında (özellikle doğrudan pazarlama veya pazar araştırması amaçlarıyla) kullanmak üzere vermek istememenizi doğal olarak saygıyla karşılıyoruz. Kişisel verilerinizi üçüncü taraflarla ücret karşılığı veya farklı amaçlarla paylaşmıyoruz.


Özel Kullanım
Kişisel verileri, yalnızca size bildirilen amaçlar için topluyoruz, işliyoruz veya kullanıyoruz. Sizin rızanız olmadan kişisel verilerinizi üçüncü taraflarla paylaşmıyoruz. 
Kişisel verilerin alınması ve devlet kurumlarına veya bu gibi bilgileri almaya yetkili makamlara gönderilmesi yalnızca yasaların belirttiği ölçüde ve/veya bir mahkeme kararı sonucu mecbur kaldığımızda gerçekleşir. Bizim ve hizmet aldığımız hizmet sağlayıcıların çalışanları gizliliği korumaya ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği'nin hükümlerine uymaya yasal olarak mecburidir. 

Web sayfamızı ziyaret ettiğinizde otomatik olarak alınan veriler:
Web sayfamızı kullanırken organizasyonel ve teknik sebeplerden dolayı aşağıdaki veriler saklanır: Ziyaret ettiğiniz sayfaların adı, kullandığınız tarayıcı ve işletim sisteminiz, erişimin tarihi ve zamanı, kullandığınız arama motorları, indirdiğiniz dosyaların adları ve IP adresiniz. 
Alınan bilgiler, size web sayfamızda geçerli içerik sunabilmemiz için gereklidir. Buna ek olarak bu teknik veriler; web sayfamızı sürekli olarak optimize etmek, web sayfamızın tasarımını iyileştirmek ve siber saldırı durumunda cezai kovuşturma için yasal mercilere gerekli bilgileri sunabilmek için anonim olarak ve sadece istatistik amacıyla analiz edilir. Bu veriler, diğer kişisel bilgilerden ayrı olarak güvenli sistemlerde saklanır. Bireyler tanımlanmaz.


Kullanımın Yasal Dayanakları
Belirli bir amaç doğrultusunda kişisel verilerinizin işlenmesine razı olursanız verilerinizin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 a uyarınca gerçekleştirilir. Verileriniz tarafınızla yapılan bir sözleşme gereğince veya yeni bir sözleşme yapmak için gerekliyse verilerinizin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 b uyarınca gerçekleştirilir. Vergi yükümlülüklerinin yerine getirilmesi gibi bazı durumlarda kişisel verilerin işlenmesi bizim için yasal bir zorunluluk olabilir. Bu durumlar için yasal dayanak GDPR Madde 6 paragraf 1 b'dir. Nadir de olsa verilerin, sizin veya bir başka kişinin hayati çıkarlarını koruma amacıyla işlenmesi gerekebilir. Bu istisnai durumda verilerinizin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 d uyarınca gerçekleştirilir. Son olarak verilerinizin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 f uyarınca gerçekleşebilir. Bu durum sizin çıkarlarınızı, insanlık haklarınızı ve temel özgürlüklerinizi göz ardı etmeden şirketimiz veya üçüncü bir tarafın yasal çıkarlarını korumak için verilerin işlendiğinde geçerlidir. Bahsi geçen yasal çıkar, müşterimiz olduğunuzda söz konusu olabileceği düşünülür. Kişisel verilerinizin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 f uyarınca olursa bu durumdaki yasal çıkarımız günlük işlerimizi sürdürmektir.


Web Sayfamızı Ziyaret Ettiğinizde Otomatik Olarak Alınan Veriler
İnternet sayfalarımızı kullanırken organizasyonel ve teknik sebeplerden dolayı aşağıdaki veriler saklanır: Ziyaret ettiğiniz sayfaların adları, kullandığınız tarayıcı ve işletim sisteminiz, erişimin tarihi ve zamanı, kullandığınız arama motorları, indirdiğiniz dosyaların adları ve IP adresleri. 
Alınan bilgiler, web sayfamızın içeriklerini doğru şekilde sunabilmemiz için gereklidir. Ayrıca bu teknik veriler; yalnızca internetteki içeriklerimizi sürekli olarak optimize etmek, internet tekliflerimizi daha cazip kılmak ve siber saldırı durumunda cezai kovuşturma için yasal mercilere gerekli bilgileri sunabilmek için anonim olarak ve sadece istatistik amacıyla analiz edilir. Bu veriler, diğer kişisel bilgilerden ayrı olarak güvenli sistemlerde saklanır. Bireyler hakkında çıkarımda bulunulmaz. Verilerin işlenmesi, GDPR Madde 6 paragraf 1 f ve Madde 28 uyarınca web sayfamızın verimli ve güvenli olarak sunulmasıyla ilgili yasal çıkarımıza istinaden gerçekleştirilir.


İletişim Olanakları 
Yasal zorunluluklar uyarınca web sayfamızda, elektronik ortamda hızlıca ve doğrudan bizimle iletişime geçmenizi sağlayacak bilgiler yer alır. Bu bilgiler arasında e-posta adresi ve gerekli yerlerde iletişim formu mevcuttur. Kullanıcı verilerinin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 b uyarınca gerçekleştirilir.
Bizimle e-posta yoluyla veya iletişim formu aracılığıyla iletişime geçerseniz kişisel verilerinin otomatik olarak saklanır. Gönüllü olarak bize verdiğiniz bu veriler, taleplerinizi değerlendirmek veya taleplerinizle ilgili sizinle iletişime geçmek için kullanılmaktadır. Üçüncü taraflarla hiçbir veri paylaşılmaz.


Kişisel Verilerin Silinmesi ve Erişimin Kısıtlanması
İlgili bireylerin kişisel verilerini yalnızca GDPR Madde 17 ve 18 uyarınca belirlenen amaçlar doğrultusunda veya şirketimizin yasal zorunlulukları gereğince kullanıyoruz. Yasal yönetmelikler uyarınca kişisel veriler, verilerin saklanması AO veya HGB (Alman Ticaret Kanunu) gibi ticari ya da vergiyle ilgili yönetmeliklerde olduğu gibi kanunen zorunlu olmadığı sürece artık gerekli olmadığında veya yasalarla belirtilen süre sonunda silinir. Bu durumlarda verilere erişim kısıtlanır.


Otomatik Karar Verme
Sorumlu şirket olarak otomatik karar verme veya profillendirme işlemleri gerçekleştirmiyoruz.

Saklama Süresi
Kişisel veriler, sözleşmeyi yerine getirme veya başlatma amacıyla gerekli olmadığı sürece yasal saklama süresinin sonunda silinir.

Kişisel Verilerin Sunulması
Kişisel verilerin sunulması, bir ölçüye kadar kanunen veya sözleşme gereği zorunlu kılınabilir. Bu nedenle, sözleşme sonlandırma gibi sonradan hasıl olan bir ihtiyaçtan dolayı kişisel verilerinizi bize sunmanız gerekebilir. Örnekte belirtildiği üzere sözleşme sonlandırırken kişisel verilerinizi sağlamakla yükümlüsünüz. Bu verilerin sunulmaması durumunda sözleşmenin sonlandırılması mümkün olmayacaktır.
Kişisel verilerinizi sunmadan önce Veri Koruma Yetkili'mize danışabilirsiniz. Kişisel verilerin sunulması gerekliliğin kanunen mi yoksa sözleşme gereği mi olduğunu ve bu verilerin sağlanmaması durumunda nelerle karşılaşacağınızı açıklayacaktır.


Güvenlik
Kişisel verilerin işlenmesinden sorumlu şirket olarak, GDPR Madde 32 uyarınca kişisel verilerinizin kaybolmasını, silinmesini, değiştirilmesini ve yetkisiz kişilerin erişimini engelleyecek teknik ve organizasyonel tedbirler aldık. Bu tedbirler arasında verilerin gizliliğini, sağlamlığını ve kullanılabilirliğini sağlayan tedbirler de yer almaktadır. Buna ek olarak, verilerin sahiplerinin haklarını koruyacak, kişisel verilerin silinmesini engelleyecek ve bu verilerin güvenlik risklerine maruz kaldığı durumlara derhal müdahale edecek süreçler geliştirdik. Ayrıca, GDPR Madde 25 uyarınca, donanım ve yazılım kurulumları aşamasında dahi kişisel verilerin korunmasını sağlıyoruz. Verilerin işlenmesinde yer alan tüm çalışanlarımızın ve kişilerin Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği'ne ve veri koruma ile ilgili diğer kanunlara uymasının yanı sıra kişisel verilerin gizliliğini sağlaması zorunludur. 
Kişisel verilerin toplanıp işlendiği yerlerde, verilerin üçüncü taraflar tarafından amacı dışında kullanımını engellemek amacıyla veriler gönderilmeden önce kriptolanır. Güvenlik tedbirlerimiz, teknolojik gelişmeler göz önünde bulundurularak sürekli olarak gözden geçirilmektedir. Ancak internet tabanlı verilerin aktarılması esasen saldırıya açıktır ve bu yüzden mutlak koruma mümkün değildir.

Veri koruma hükümlerimizin değiştirilmesi
Teknik gelişmelerden dolayı gerekli olduğu durumlarda güvenlik ve veri koruma tedbirlerimizi değiştirme hakkımızı saklıdır. Bu durumlarda yaptığımız değişiklere uygun olarak veri koruma bilgilerini de değiştiririz. Dolayısıyla verilerin korunması hakkında beyanımızın en güncel halini dikkate alın.


Bağlantılar
Web sayfalarımızda bulunan harici bağlantıları kullanırsanız bu verilerin korunması hakkında beyanın bu bağlantılar için geçerli olmadığını göz önünde bulundurun. Web sayfalaramıza herhangi bir bağlantı yerleştirirken o anda söz konusu bağlantı sayfasında ilgili yasalara aykırı herhangi bir durum olmadığından emin oluruz. Ancak diğer hizmet sağlayıcıların veri gizliliği ve güvenliği ile ilgili yönetmeliklere uyumuna herhangi bir etkimiz söz konusu değildir. Bu yüzden diğer hizmet sağlayıcıların web sayfalarına ve kendi verilerin korunması hakkında beyanlarına bakın.


Çerezler
Web sayfalarımızı kullanırsanız bilgisayarınızda çerez biçiminde bulunan bilgileri saklayabiliriz. Çerezler, web sunucusu tarafından tarayıcınıza gönderilen ve bilgisayarınızın sabit sürücüsünde saklanan küçük metin dosyalarıdır.
Çerezler, internet protokol (IP) adresiniz dışında kullanıcının başka kişisel verilerini saklamaz. Bu bilgi, bir dahaki sefere web sayfamızı ziyaret ettiğinizde sizi otomatik olarak tanıyarak web gezintinizi kolaylaştırmak için kullanılır. Örneğin çerezler sayesinde web sayfamızı ilgi alanlarınıza göre düzenleyebiliyoruz veya web sayfamızı her ziyaret edişinizde tekrar girmemeniz için şifrenizi kaydedebiliyoruz. 
Doğal olarak çerezler olmadan da web sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz. Bilgisayarınızı tanımamızı istemiyorsanız tarayıcı ayarlarınızdan "Çerezleri kabul etme" seçeneğini belirleyerek çerezlerin sabit sürücünüzde kaydedilmemesini sağlayabilirsiniz. Halihazırda bilgisayarınızda bulunan çerezleri de tarayıcınız üzerinden silebilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızı öğrenmek için lütfen tarayıcı sağlayıcınızın destek bilgilerine bakın. Hiçbir çerezi kabul etmemeniz, bazı hizmet işlevlerimizin sınırlandırılmasına yol açabilir.


Çocuklar ve Gençler
18 yaşın altındaki kişiler, ebeveynlerinin veya vasilerinin izni olmadan kişisel verilerini tarafımızla paylaşmamalıdır. Çocuklardan ve gençlerden herhangi kişisel veri toplamadığımız gibi üçüncü taraflarla da ilgili verileri paylaşmıyoruz.


Bülten
Bülten aboneliği sırasında girdiğiniz veriler aboneliğinizi sonlandırana kadar kayıtlı kalır. Dilediğiniz zaman bültende yer alan bağlantı aracılığıyla veya bize konuyla ilgili bir ileti göndererek aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Aboneliğinizi sonlandırdığınız zaman e-posta adresinizin kullanılmasını kabul etmemiş olursunuz. Bunun akabinde e-posta adresiniz, soyadınız ve bülten aboneliği sırasında ilettiğiniz tüm diğer bilgiler derhal silinir.
Verilerinin işlenmesi, GDPR Madde 6 paragraf 1 a) ve Madde 7 ile 3 UWG § 7 paragraf 2 veya paragraf 3 uyarınca ilgili alıcının rızasına istinaden gerçekleştirilir. Kullanıcının bültenimize kaydının kanıtı, GDPR Madde 6 paragraf 1 bent f) uyarınca yasal çıkarlarımıza dayanarak sunulur. Bu şekilde verilen rızaların kanıtını sunabiliriz. Kullanıcı tarafından sunulması gereken e-posta adresi bu amaçla kullanıcı bülten alma rızasını geri çekene kadar kayıtlı tutulur.


Başvurular
Çevrimiçi olarak sunuluyorsa verilerinizi iletişim formu aracığıyla gönderebilirsiniz. Bu en yeni kriptolama süreçleriyle gerçekleştirilir. Başvuru verilerinizi e-posta aracılığıyla gönderirseniz e-postaların kriptolanmış biçimde gönderilmediğini ve aday olarak verileri sizin kriptolamanız gerektiğini unutmayın. Bu sebeple, bu şekilde gönderilen veriler için herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz ve dolayısıyla e-posta yerine posta yolunu öneriyoruz. Belgelerinizi e-posta yoluyla veya varsa iletişim formu aracılığıyla göndermenin yanı sıra bu yöntemle de gönderebilirsiniz.
İş olanaklarımızdan birine yaptığınız başvuru başarılı olmazsa altı aydan önce gerekçeli rücu hakkımızı kullanacak bir durum oluşmadıkça veya verilerinizi bu süreden daha fazla tutma izni vermediğiniz sürece verileriniz altı ay sonunda silinir. Bu, gerekli durumlarda Genel Eşitlik Kanunu'na uyabilmemiz için gereklidir. Seyahat giderlerinizin geri ödemesi için bize fatura gönderdiseniz bu faturalar, yasa hükümlerine uyum amacıyla saklanır ve yasal saklama süresinden sonra silinir.
Tarafımıza sunduğunuz verileri yalnızca başvuru prosedüründe kullanırız. Verilerinizin bu amaçlı kullanımı GDPR Madde 6 paragraf 1 b) uyarınca veya yasal amaçlarla kullanım gerekli olduğunda ise GDPR Madde 6 paragraf 1 f) ve GDPR § 26 uyarınca gerçekleştirilir. Ayrıca gönüllü olarak, sağlık verileriniz gibi özel verilerinizi bizimle paylaşırsanız bu verilerin işlenmesi GDPR Madde 9 paragraf 2 a) uyarınca gerçekleşir. Eğer bu amaçlanan mesleki uygulama için gerekliyse GDPR Madde 9 paragraf 2 b) uyarınca kişisel verilerin özel kategorilerini talep ederiz.

Salesforce Germany GmbH ürünlerinin kullanımına ilişkin veri koruma beyanı
Müşteri hizmetleri amacıyla ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için Almanya'da temsil edilen Salesforce.com'un CRM modülünü kullanıyoruz: Salesforce.com Germany GmbH, Erika-Mann-Str. 63, 80636 Münih, Almanya. ABD ana şirketin adresi şu şekildedir: The Landmark @ One Market Street, Suite 300, San Francisco, CA 94105, ABD.

Salesforce, kullanıcıların kişisel bilgilerini talepleri işleme almak için kullanır ve üçüncü taraflarla paylaşmaz. Talebi işlerken e-posta adresi, isim ve adresi gibi bilgilerin kullanılması gerekebilir. Web sayfamızdaki iletişim formu aracılığıyla iletişime geçtiğinizde toplanan veri Salesforce'da saklanır.
Kullanıcılar kişisel verilerinin Salesforce tarafından kullanılmasını istemezlerse posta, e-posta, telefon ve faks gibi alternatif iletişim seçeneklerini kullanmalarını öneririz.

Verilerin kullanılmasına yasal dayanağımız GDPR Madde 6 paragraf 1 f) uyarınca kullanıcı sorularının verimli şekilde ele alınmasındaki yasal çıkarımızdır.

Salesforce'un gizlilik politikası uygulanır ve aşağıdaki URL adresinde bulunabilir:
https://www.salesforce.com/company/privacy/

Salesforce.com, Inc. AB ABD Gizlilik Kalkanı (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzLyAAK&status=Active) sertifikasına sahiptir ve dolayısıyla Avrupa veri koruma yasalarına uyumu taahhüt eder.


Lojistik Hizmet Sağlayıcılarıyla Paylaşma
Siparişinizin sevki için belirlenen konuma teslimatla görevlendirilen lojistik şirketiyle adres bilgilerinizi ve gerekirse e-posta adresinizi ve telefon numaranızı paylaşıyoruz. Verileriniz, GDPR Madde 6 paragraf 1 b) uyarınca sözleşme yürütme amacıyla paylaşılır.


Doğrudan Bayiyle/Üreticiyle Paylaşma
Bazı ürünler size doğrudan üretici tarafından teslim edilir. Bu durumda, adres bilgilerinizi sipariş edilen ürünlerin teslimatı için üreticiyle paylaşıyoruz. Verileriniz, GDPR Madde 6 paragraf 1 b) uyarınca sözleşme yürütme amacıyla paylaşılır.

Kredi değerlendirme
Size avans ödemesi (mahsuben ödeme, taksitle ödeme vb.) yapabilmemiz için bu tür ödemelerin kötüye kullanılmadığından emin olmamız ve tüketicilerin aşırı mali yükten korunmasını sağlamamız gerekir. Bu yüzden şirketimiz, ödeme gücünü yitirme dolayısıyla ödemelerin yapılamaması, ödemelerin reddedilmesi suistimali ve üçüncü taraflar tarafından kötüye kullanım gibi durumlardan korunmak için bir kredi kuruluşunun (SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden; Verband der Vereine Creditreform e.V., Hellersbergstraße 12, 41460 Neuss; CRIF Bürgel GmbH, Radlkoferstraße 2, 81373 Münih; Bundesanzeiger Verlag GmbH, Amsterdamer Straße 192, 50735 Köln) kredibilite uyarı sistemine bağlıdır.


Sosyal Ağlar
GDPR Madde 6 paragraf 1 f) uyarınca hizmetlerimizi kullanan ve onlarla ilgili tarafların bilgilendirilmesi ve onlarla iletişim kurma hakkındaki yasal çıkarlarımıza dayanarak sosyal ağlarda varlığımızı sürdürüyoruz. İlgili platformun hizmet sağlayıcıları kullanıcıların kişisel verilerini kullanma iznini alırsa bu işlem GDPR Madde 7 1 a) uyarınca gerçekleştirilir.
Avrupa Birliği veye Avrupa Ekonomik Alanı dışından kullanıcıların kişisel verileri de işlenebilir. Bu durumdan etkilenen tarafların hizmetlerini yürütmesi zorlaşabilir. Bazı sosyal medya platformları AB ABD Gizlilik Kalkanı sertifikasına sahiptir ve böylece Avrupa veri koruma standartlarına uymak zorundadır.
Kişisel kullanıcı verileri düzenli olarak pazar araştırması ve reklam amaçlarıyla işlenmektedir. Kullanıcı verilerine dayanarak profiller oluşturulur ve böylece alıcı kullanıcının tahmin edilen ilgi alanlarına uygun reklamlar gösterilir. Bu işlem, kullanıcı tarafından kullanılan cihaza çerezler yerleştirilerek gerçekleştirilir. 
Bilgi ve haklarınıza itiraz talepleri, kullanıcıların kişisel verilerine yalnızca onların erişimi bulunduğundan ve gerekli tedbirleri onlar alabileceğinden ve bilgi verebileceklerinden dolayı doğrudan aşağıda yer alan hizmet sağlayıcılara iletilmelidir.
Tüm bunlara rağmen yine de haklarınızı korumada yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Aşağıda yer alan sosyal medya platformlarında varlığımızı sürdürebiliriz:
•    Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland (Facebook), Veri politikası https://www.facebook.com/about/privacy/, Feragat olasılıkları https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen veya http://www.youronlinechoices.com/, AB ve ABD Gizlilik Kalkanı https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active
•    Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA (Twitter), Veri politikası https://twitter.com/de/privacy, Feragat olasılıkları https://twitter.com/personalization, AB ve ABD Gizlilik Kalkanı https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active
•    Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (Googl or Youtube), Veri politikası https://policies.google.com/privacy, Feragat olasılıkları https://adssettings.google.com/authenticated, AB ve ABD Gizlilik Kalkanı https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active
•    LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Ireland (LinkedIn) - Veri politikası https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, Feragat olasılıkları https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out, AB ve ABD Gizlilik Kalkanı https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active
•    XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Germany (Xing) - Veri politikası ve Feragat olasılıkları https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung

Google Analytics
Bu web sayfası, Google Inc. ("Google") tarafından sunulan we analiz hizmeti olan Google Analytics'i kullanmaktadır. Bu hizmetin, birden fazla cihazda takma adlı kullanıcı kimliğine veri, oturum ve etkileşim atanmasını mümkün kılarak kullanıcının bu cihazlardaki etkinliklerini analiz eden Universal Analytics modu da kullanım kapsamına dahildir.

Google Analytics çerezleri kullanmaktadır. Bunlar, bilgisayarınızda depolanan ve web sayfasını nasıl kullandığınızı analiz etmeye yardımcı olan metin dosyalarıdır. Çerez dosyası tarafından oluşturulan, web sayfası kullanımınızla ilgili bilgiler ABD'de yer alan Google sunucusuna gönderilir ve orada saklanır. Ancak bu web sayfasında IP gizleme seçeneği etkinleştirilirse Google, Avrupa Birliği Üye Ülkeleri'nde ve Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşması'na taraf diğer ülkelerde IP adresini önceden kısaltır. Sadece istisnai durumlarda tam IP adresi ABD'deki Google sunucusuna gönderilir ve orada kısaltılır. Google Analytics'in bu web sayfasındaki izinleri arasında IP anonimleştirme de yer alır. IP maskeleme olarak da adlandırılan bu işlem IP adreslerinin anonim olarak toplanmasını sağlar. IP adresiniz tarayıcınız tarafından diğer Google verileriyle birleştirilmeden Google Analytics içinde gönderilir. Kullanım ve veri koruma hüküm ve koşullarıyla ilgili daha fazla bilgi şu adreste bulunabilir: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html or at https://policies.google.com/?hl=en-GB.

Google; web sayfasını kullanımınızı değerlendirmek, web sayfası etkinliği raporlarını oluşturmak ve web sayfası yöneticisi olarak bize web sayfası ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sunabilmek için bizim adımıza bu bilgileri analiz eder. 
Verilerin işlenmesi, onayınıza istinaden ve GDPR Madde 6 paragraf 1 bent 1 a) uyarınca gerçekleştirilir.
İşlenen vericinin alıcısı Google'dır.

Kişisel veriler, Avrupa Komisyonu'nun yeterlilik kararına istinaden ABD'ye AB-ABD Gizlilik Kalkanı uyarınca gönderilir. Sertifikaya şu adresten ulaşabilirsiniz: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI.

Tarafımızdan gönderilen ve çerezler, kullanıcı kimlikleri ve reklam kimlikleriyle eşleştirilen veriler 14 ayın sonunda otomatik olarak silinir. Ayda bir saklama süresi dolan veriler otomatik olarak silinir.

Dilediğiniz zaman, tarayıcınızın ilgili ayarıyla çerezlerin saklanmasını devre dışı bırakarak gelecekte etkisi olacak şekilde onayınızı hükümsüz kılabilirsiniz. Ancak bu durumda web sayfamızın tüm işlevlerini tam kapsamıyla kullanamayabileceğinizi belirtmek isteriz.
Ayrıca aşağıdaki bağlantıdan tarayıcı eklentisini indirip kurarak Google'ın, çerezler aracılığıyla oluşturulan ve IP adresiniz dahil olmak üzere web sayfası kullanımınıza ilişkin verileri toplayıp işlemesini önleyebilirsiniz: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.
Buna ek olarak, kapsam dışında kalma eklentilerini kullanarak gelecekte web sayfasını ziyaret ettiğinizde verilerin toplanmasını engelleyebilirsiniz. Universal Analytics'in farklı cihazlarda veri toplamasını engellemek için kullanılan tüm sistemlerde kapsam dışında kalmalısınız. 
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak kapsam dışında kalma eklentisini kurabilirsiniz:
<a href="javascript:gaOptout()"><strong>Google Analytics'i devre dışı bırakma</strong></a></p>


İlgili Kişilerin Hakları
a. Erişim hakkı
GDPR Madde 15 uyarınca, tarafımızca kullanılan ve saklanan kişisel verilere dilediğiniz zaman ücretsiz olarak erişim hakkınız vardır.
Erişim hakkı; kullanım amacı hakkında bilgi, kullanılan kişisel verilerin kategorileri, kişisel verilerin açıklandığı veya açıklanma ihtimali olan alıcılar ya da kategorileri, kişisel verilerin mümkün olduğunca saklı tutulacağı süre, bu süre belirli değilse belirlenme kriterleri, tarafınızla ilgili kişisel verilerin düzeltilmesi veya silinmesi talebi veya başkaları tarafından ya da bizim tarafımızdan kullanımını kısıtlama ve/veya itiraz hakkı, yasal yetkili kuruma itiraz hakkı ve veri sizden alınmadıysa verinin kaynağına dair mevcut tüm bilgiler ve profillendirme dahil otomatik karar verme, Madde 22 paragraf 1 ve 4 uyarınca en azından bu durumlarda sürecin mantığı ve veri işlemenin beklenen etkileri yer almaktadır.
Ayrıca kişisel verilerinizin üçüncü bir ülkeye veya bir uluslararası örgüte gönderilip gönderilmediğine ve gönderildiyse hangi tedbirlerin alındığına dair bilgi edinme hakkınız mevcuttur.

b. Düzeltme Hakkı
Tarafınıza ait doğru olmayan kişisel verilerin derhal düzeltilmesini talep etme hakkınız da mevcuttur. Dahası, eksik kişisel verilerin işleme amacına uygun olarak tamamlanmasını talep edebilirsiniz. 

c. Silme Hakkı
Ayrıca, GDPR Madde 17 uyarınca, aşağıdaki koşullardan biri oluştuğunda tarafımızca saklı tutulan verilerin derhal silinmesini talep etme hakkınız mevcuttur: Kişisel veriler, toplandığı amaç için artık gerekmediğinde veya başka bir amaç için kullanıldığında; GDPR Madde 6 paragraf 1 a veya Madde 9 paragraf 2 uyarınca gerçekleştirilen veri işleme onayınızı hükümsüz kıldığınızda ve artık bu işleme için yasal dayanak kalmadığında; GDPR Madde 21 paragraf 1 uyarınca gerçekleştirilen veri işlemeye karşı bir itirazda bulunduğunuzda ve verileri işleme için yasal bir dayanak bulunmadığında veya GDPR Madde 21 paragraf 2 uyarınca gerçekleştirilen veri işlemeye karşı bir itirazda bulunduğunuzda; kişisel veriler yasalara aykırı olarak kullanıldığında; kişisel verilerin silinmesi işlemi Avrupa Birliği yasaları veya Üye Ülkeler'in hakları uyarınca açığa çıkan yasal zorunluluklara uygun şekilde gerçekleştirilmesi zorunlu olduğunda; kişisel veriler Madde 8 paragraf 1 uyarınca bilgi toplumu hizmetlerine ilişkin gerçekleştirildiğinde. 
Kişisel verileri halka açık kıldığımızda ve GDPR Madde 17 paragraf 1 uyarınca bu verileri silmek zorunda olduğumuzda tüm bağlantılarının ve tüm kopyalarının silinmesini talep ettiğiniz kişisel verileri kullanan tüm sorumlu tarafları bilgilendirecek tedbirleri almayı taahhüt ederiz.

d. Kullanımı Kısıtlama Hakkı
GDPR Madde 18 uyarınca, aşağıdaki koşullardan biri oluştuğunda kişisel verilerinizin kullanımının kısıtlanmasını talep etme hakkınız mevcuttur: Kişisel verilerin doğruluğuna itiraz ettiğinizde verilerin doğruluğunu kontrol etmemiz gereken süre kadar; verilerin kullanımı kanunlara aykırı olduğunda ve verilerin silinmesini reddedip kullanımının kısıtlanmasını talep ettiğinizde; kişisel verilerinize kullanım amacı doğrultusunda artık ihtiyaç duyulmadığında ancak bu verilere itiraz, dava ve yasal hak talebi amaçlarıyla ihtiyaç duyduğunuzda veya Madde 21 paragraf 1 uyarınca gerçekleştirilen veri işlemeye karşı bir itirazda bulunduğunuzda şirketimizin yasal çıkarlarının sizinkine karşı durumunun belirleneceği süre kadar.

e. Verilerin Taşınırlığı Hakkı
GDPR Madde 20 uyarınca, dilediğiniz zamana tarafımıza gönderdiğiniz size ait verilerin bilgisayar uyumlu bir biçimde yayımlanmasını talep edebilirsiniz. Verilerin kullanımı GDPR Madde 6 paragraf 1 a veya GDPR Madde 9 paragraf 2 a uyarınca ya da madde 6 paragraf 1 b uyarınca sözleşmeye istinaden ve otomatik prosedürler aracılığıyla gerçekleştirildiğinde, kanunların uygulanması amacıyla veya kamu yararına tarafımıza atanan yönetim görevi gereğince gerekli olmadığında tarafımızca herhangi bir engel olmadan bu verileri başka bir sorumlu kişiye gönderme hakkına sahipsiniz. 
Diğer kişilerin haklarını ve özgürlüklerini hukuki açıdan zarara uğratmadığı ve teknik olarak mümkün olduğu sürece tarafımızca saklı tutulan kişisel verilerin talimatınız doğrultusunda başka sorumlu bir tarafa gönderilmesini talep edebilirsiniz.

f. İtiraz Hakkı
GDPR Madde 20 uyarınca, özel durumunuz sebebiyle kişisel verilerinizin GDPR Madde 6 paragraf 1 e veya f uyarınca gerçekleştirilen işlenmesine itiraz hakkına sahipsiniz. Bu ayrıca ilgili hükümlere dayanarak gerçekleştirilen profillendirme işlemi için de gereklidir. 
İtiraz durumunda, kişisel verilerin kullanımının sizin çıkarlarınızai haklarınıza ve özgürlüklerinize engel olmadığına yasal bir dayanak sunamadığımız ve veriler yasal hak taleplerinin savunması ve yasaların yürütülmesi amacıyla kullanılmadığı sürece verilerin kullanımını sonlandırmayı taahhüt ederiz.
Kişisel verilerinizi doğrudan reklam amacıyla kullanırsak dilediğiniz zaman kişisel verilerinizin bu amaçla kullanımına itiraz etme hakkına sahipsiniz. Bu hak, belirli bir yere kadar bu tarz bir kullanımla ilişkili olduğu için profiIlendirme için de geçerlidir. Kişisel verilerinizin doğrudan reklam amacıyla kullanımına itiraz ederseniz kişisel verilerinizin bu amaçla kullanımını sonlandırmayı taahhüt ederiz. 
Özel durumunuz sebebiyle, kişisel verilerinizin GDPR Madde 89 paragraf 1 uyarınca araştırma, tarihi araştırma ve istatistik amaçlarıyla kullanımına bu işlemin kamu yararına bir amaç doğrultusunda gerçekleştirilmediği sürece itiraz hakkına sahipsiniz. 
Bilgi toplumu hizmetlerine ilişkin 2002/58 Numaralı (EC) Yönetmelik'e uymayan otomatik prosedürlere itiraz etme hakkına sahipsiniz. 

g. Rücu Hakkı
GDPR Madde 7 paragraf 3 uyarınca, dilediğiniz zaman kişisel verilerinizin gelecekte kullanımına verdiğiniz onayı geri alabilirsiniz.

h. Onay Talebi Hakkı
Tarafınıza ait kişisel verilerin işlenip işlenmediğine dair bilgi talep edebilirsiniz.
Yukarıda bahsi geçen haklarınızdan herhangi birisiyle ilgili bilgi almak için datenschutzbeauftragter@ssi-schaefer.com e-posta adresi veya +49 2735 70-619 numaralı telefon aracılığıyla doğrudan Veri Koruma Yetkili'mizle ya da diğer çalışanlarımızdan biriyle iletişime geçebilirsiniz.

i. Şikayet Hakkı
GDPR Madde 77 uyarınca düzenleyici makamı şikayet etme hakkına sahipsiniz. Kural olarak, düzenleyici makam ile kendi ikamet veya iş yerinizden veya şirketimizin genel merkezinden iletişime geçebilirsiniz.



Personal information is information about your identity. These include e.g. information such as name, address, telephone number, e-mail address. This information is always processed in accordance with General Data Protection Regulation requirements and other data protection regulations applicable to our company.

For use of our website, it is generally not necessary for you to disclose personal data. In certain cases, however, the processing of personal data may be necessary, for example to provide you with particular services you may require.

The same applies for example to sending information material and ordered goods or answering individual questions. We will inform you accordingly when necessary.

If there is no legal basis for the processing of this personal data, we will obtain your consent.

In addition, we only store and process data that you voluntarily provide to us and, if necessary, data that we collect automatically when you visit our internet pages (e.g. your IP address and the name of the pages you have accessed, the browser you use and your operating system, date and time of access, search engines used, names of downloaded files).

If you make use of our services, generally only such data will be collected for the purpose of providing the services. If we ask you for more detailed data, the information in question is voluntary. The processing of personal data takes place exclusively for the fulfilment of the requested service and, if necessary, for the protection of one's legitimate business interests.

The following categories of personal data may be collected when you visit our website or through other processing described in this privacy policy:

  • Master data (names, addresses, etc.)

  • Other personal data provided by you (personal interests, etc.)

  • Contract data (customer number, contract number, etc.)

  • Content data (texts, photos, videos, etc.)

  • Contact details (e-mail, phone numbers, etc.)

  • Meta data (IP addresses, device information, etc.)

  • Usage data (visited content, access times, etc.)

  • Concerned persons are thereby users/prospective customers of our offers.

The person responsible within the scope of the General Data Protection Regulation, other data protection laws in the EU Member States and other data protection provisions is:

Fritz SCHÄFER GmbH & Co KG
Fritz SCHÄFER Str. 20
57290 Neunkirchen
E-Mail: datenschutzbeauftragter@ssi-schaefer.com

Our data protection officer’s contact details are:

Herr Alireza Shahesmaeili
SSI SCHÄFER | Fritz Schäfer GmbH & Co KG | Fritz-Schäfer-Straße 20 | 57290 Neunkirchen | Deutschland
Tel. +49 2735 70-9818
Email: datenschutzbeauftragter@ssi-schaefer.com

Deputy
Herr Manfred Böhm
SSI Schäfer | Fritz Schäfer GmbH | Fritz Schäfer Straße 20 | 57290 Neunkirchen | Germany
Phone +49 2735 70-619
Email: datenschutzbeauftragter@ssi-schaefer.com

Our data protection officer is always available for any questions and suggestions on data protection.

We use the personal information you provide to respond to your requests, to process your orders, or to give you access to specific information or offers. Customer Relationship Management may also require that we or a service provider contracted by us use this personal information to inform you about product offerings or conduct online surveys to better serve our customers' needs and requirements. Legal basis for these types of processing. Art. 6 para. 1 lit. b, f) GDPR.

Of course, we respect if you do not want to give us your personal data to support our customer relationship (especially for direct marketing or for market research purposes). We will not sell or otherwise market your personal information to third parties.

We will collect, process and use the personal data you provide online only for the purposes indicated. Your personal data will not be transferred to third parties without your explicit consent.

The collection of personal data and the transmission of such data to state institutions and authorities that are entitled to receive such information shall only be carried out within the scope of the relevant laws or if we are obliged due to a judicial ruling. Our employees and the service companies commissioned by us are obliged to maintain confidentiality and to comply with the provisions of the General Data Protection Regulation.

Belirli bir amaç doğrultusunda kişisel verilerinizin işlenmesine razı olursanız verilerinizin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 a uyarınca gerçekleştirilir. Verileriniz tarafınızla yapılan bir sözleşme gereğince veya yeni bir sözleşme yapmak için gerekliyse verilerinizin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 b uyarınca gerçekleştirilir. Vergi yükümlülüklerinin yerine getirilmesi gibi bazı durumlarda kişisel verilerin işlenmesi bizim için yasal bir zorunluluk olabilir. Bu durumlar için yasal dayanak GDPR Madde 6 paragraf 1 b'dir. Nadir de olsa verilerin, sizin veya bir başka kişinin hayati çıkarlarını koruma amacıyla işlenmesi gerekebilir. Bu istisnai durumda verilerinizin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 d uyarınca gerçekleştirilir. Son olarak verilerinizin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 f uyarınca gerçekleşebilir. Bu durum sizin çıkarlarınızı, insanlık haklarınızı ve temel özgürlüklerinizi göz ardı etmeden şirketimiz veya üçüncü bir tarafın yasal çıkarlarını korumak için verilerin işlendiğinde geçerlidir. Bahsi geçen yasal çıkar, müşterimiz olduğunuzda söz konusu olabileceği düşünülür. Kişisel verilerinizin işlenmesi GDPR Madde 6 paragraf 1 f uyarınca olursa bu durumdaki yasal çıkarımız günlük işlerimizi sürdürmektir.

When using our website, the following information will be stored for organisational and technical reasons: the names of the pages you accessed, the browser you used and your operating system, the date and time of access, search engines used, the names of files downloaded and your IP address.

The information collected is required to deliver the contents of our website correctly. In addition, we evaluate this technical data anonymously and only for statistical purposes in order to be able to continually improve our website and make our internet services more attractive, and to provide law enforcement authorities with the information required for prosecution in the event of a cyber attack. This data is stored separately from other personal information on secure systems. It cannot be used to infer the identity of individuals. Processing is done based on our legitimate interest in efficient, secure provision of our website pursuant to Art. 6 (1) f within the meaning of Art. 28 of the GDPR.

Due to statutory regulations, our website contains information that makes quick electronic contact and direct communication with us possible. This includes the indication of an e-mail address and, where applicable, a contact form. Processing of the user’s information in this respect is done pursuant to Art. 6 (1) b of the GDPR.

If you contact us by e-mail or by using a contact form, the personal information transmitted by you will be stored automatically. The information voluntarily transmitted by you to us will be stored for the purposes of processing your request or for contacting you accordingly, and then deleted immediately. It will not be shared with third parties.

We process the personal data of data subjects in accordance with Art. 17 and 18 of the GDPR, only insofar as it is necessary to achieve the underlying purpose or where provided for under legal obligations to which our company is subject. If the purpose of data storage no longer applies or if a legal retention period is designated, e.g. due to specifications of the revenue code or the commercial code under commercial or tax law, personal data will be erased according to statutory regulations unless we are legally obliged to continue storing this data. In such cases, the processing of personal data will be restricted.

As a responsible company, we refrain from automated-decision making and profiling.

Personal data will be erased after the statutory retention period has expired if it is no longer required for contractual fulfilment or initiation.

Provision of personal data is required by law or by the contract in some cases. For this reason, it may be necessary for you to provide us with personal information that must be processed by us, such as when concluding a contract. For example, you will be required to provide personal information for the formation of a contract. Failure to do so may have the result that the contract cannot be concluded.

You may contact our data protection officers before providing personal data. They will clarify whether the provision of personal data is required by law or by the contract in a given case and what the consequences of failure to provide this data would be.

As the data controller responsible for processing, we have taken technical and organisational security measures pursuant to Art. 32 of the GDPR. This includes in particular measures to ensure the confidentiality, integrity and availability of the data. Furthermore, we have established processes to guarantee that the rights of the data subject, erasure of personal data and immediate response to threats to such data are ensured. We also ensure the protection of personal data as early as the development and selection of hardware and software in accordance with the principles of Art. 25 of the GDPR. All of our employees and persons involved in data processing are bound to compliance with the General Data Protection Regulation and other laws related to data protection as well as the confidential handling of personal data.

If personal data is collected and processed, the information will be transmitted in encrypted form to prevent misuse of the data by third parties. Our security measures will be updated continuously according to the development of technology.

However, internet-based data transfers may have holes in security generally, so absolute protection cannot be guaranteed.

We reserve the right to make changes to our security and data protection measures where necessary due to technical development. In these cases, we will also update our data privacy policy accordingly. Therefore we ask that you observe the respective current version of our data privacy statement.

If you use external links that are provided on our website, these are not covered by this data privacy statement. If we provide links, we will ensure that no violations of applicable law can be found on the linked websites at the time the link is established. However, we have no influence on the compliance of other providers with the regulations of data protection and security. Therefore we ask that you read the data privacy statements of other providers on their websites.

When you visit one of our websites, it may be that we store information in the form of a cookie on your computer. Cookies are small text files sent from a web server to your browser and stored on your computer's hard drive.

Besides the internet protocol address, no personal data from the user are stored. This information is intended to automatically recognise you on your next visit to our websites and to make navigation easier for you. Cookies allow us, for example, to customise a website according to your interests or to store your password so that you do not have to re-enter it every time.

Of course, you can also view our websites without cookies. If you do not want us to recognize your computer, you can prevent cookies from being stored on your hard drive by selecting “Do not accept cookies” in your browser settings. Even cookies that have already been set can be deleted via your browser. Please find the details on how to do this in the instructions from your browser's manufacturer. If you do not accept cookies, this may lead to functional restrictions of our offers.

KULLANILAN COOKIE TÜRÜ
persistent cookie  
persistent cookie


KULLANILAN COOKIE ISIM
nQ_cookieId
nQ_visitId

DOMAIN
client domain
client domain

SAKLANAN BİLGİNİN AMACI
Identify user
Identify user session

EXPIRES
 1 yıl
 1 yıl

Persons under the age of 16 should not submit any personal data to us without the consent of their parents or guardians. We do not solicit personal information from children and adolescents, do not collect them and do not share them with third parties.

Your data entered in the newsletter registration will remain with us until you unsubscribe from our newsletter. Unsubscribing is possible at any time by using the link provided in the newsletter or a corresponding message to us. With the unsubscription you object to the use of your e-mail address. Your e-mail address, your last name as well as other data transmitted in connection with the newsletter registration will be deleted immediately.

The processing takes place on the basis of a consent by the respective recipient in accordance with Art. 6 para. (1) (a), Art. 7 GDPR i. V. m. § 7 para. 2 No. 3 UWG or § 7 para. 3 UWG. The proof of the user's registration for our newsletter is based on our legitimate interest in accordance with. Art. 6 para. 1 lit. f) GDPR, as this allows us to prove consent. The e-mail address, which must absolutely be specified by the user, is stored for this purpose until the user revokes their consent to receive the newsletter.
For this purpose we use the software Evalanche of the company SC-Networks GmbH, Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. For this purpose, an order processing contract in accordance with Art. 28 GDPR has been concluded with SC-Networks.

We set up a password protected direct access to their stored stock data (customer account) for each customer who registers accordingly. Here you can view data about your completed, open and recently sent orders and manage their address details, bank details and newsletter. You agree to treat the personal access data as confidential and to not make it accessible to unauthorised third parties. We cannot accept liability for misused passwords unless we are responsible for the misuse.
With the function “remain logged in” we would like to make your visit of our web pages as pleasant as possible. This feature allows you to use our services without having to log in again each time. For security reasons, however, you will be asked again to enter your password, for example, if you want to change your personal information or if you want to place an order. We recommend that you do not use this feature if the computer is shared by multiple users. Please note that if you use a setting that automatically deletes stored cookies after each session, the “remain logged in” feature will not be available.

You can send us your data via contact form, as long as it is still available on our online offer. This is done by means of a state of the art appropriate encryption method. If you send us your application data via e-mail, please note that e-mails are not sent in encrypted form and that you as the applicant must provide encryption yourself. For this reason we can take no responsibility for the transmission of your data in this way and recommend for this reason postal delivery, because apart from transmitting your documents by e-mail or if necessary through an online form, you still have the possibility to send documents via postal delivery.

If the application for one of our job offers is unsuccessful, your data will be deleted after six months, unless you have declared a legitimate revocation prior to expiration of this period or have given us consent to store your data for a longer period. This is necessary in order to be able to fulfil our obligations under the General Equal Treatment Act if necessary. If you have submitted invoices for reimbursement of travel costs with us, these will be stored in accordance with the statutory provisions and will be deleted after the expiry of the statutory periods of storage.

We will process your data for the sole purpose of processing for the application process. This is done on the basis of Art. 6 para. 1 lit. b) GDPR, or if processing in legal proceedings becomes necessary, based on Art. 6 para. 1 lit. f) GDPR and § 26 BDSG (Federal Data Protection Act). Should you also provide us with special personal data, such as: e.g. when submitting health data voluntarily, we process this data on the basis of Art. 9 para. 2 lit. a) GDPR. If this is necessary for the intended profession, we require special categories of personal data on the basis of Art. 9 para. 2 lit. b) GDPR.

For customer service and to improve the user experience, we use the CRM module of Salesforce.com, represented in Germany by: Salesforce.com Germany GmbH, Erika-Mann-Str. 63, 80636 Munich, Germany. The address of the US parent company is: The Landmark @ One Market Street, Suite 300, San Francisco, CA 94105, United States.

Users' personal information will be used by Salesforce to process the requests and will not be shared with third parties. It may be necessary for the processing of the request, that the following data will be processed, e.g. e-mail address, name, address. If you contact us via the contact form on our website, the data collected there will be stored in Salesforce.

If users do not wish Salesforce to process their personal data, we offer alternative communication options for inquiries (post, e-mail, telephone, fax).

Legal basis for processing are our legitimate interests in an efficient processing of user requests in accordance with Art. 6 para. 1 lit. f) GDPR.

Salesforce Privacy Policy applies and can be found at the following URL: 
https://www.salesforce.com/de/company/privacy/

Salesforce.com, Inc. itself is certified under the EU US Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzLyAAK&status=Active), thereby ensuring compliance with the requirements of European Data Protection Law.

For the dispatch of your order, we will forward your address data and, if applicable, your e-mail address and telephone number for an appointment to the logistics company commissioned with the delivery.  The transfer of your data occurs for the execution of the contract on the basis of Art. 6 para. 1 lit. b) GDPR.

Some products are shipped directly from the manufacturer to you. In this case, we will pass on your address data to the manufacturer for the delivery of your ordered goods. The transfer of your data occurs for the execution of the contract on the basis of Art. 6 para. 1 lit. b) GDPR.

In order to be able to provide you with advance payments (payment on account, instalments, etc.), we must ensure that this type of payment transaction does not lead to misuse and protects consumers from economic overload. Our company is therefore affiliated with the credit reporting system of the credit bureau for protection against insolvency-based defaults, abuses due to unwillingness to pay as well as improper use by third parties (SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden, Association of Clubs Creditreform eV, Hellersbergstraße 12, 41460 Neuss; CRIF Bürgel GmbH, Radlkoferstraße 2, 81373 Munich; Bundesanzeiger Verlag GmbH, Amsterdamer Strasse 192, 50735 Cologne).

Due to our legitimate interests in accordance with Art. 6 para. 1 lit. f) GDPR to communicate and inform the users and interested parties of our services, we maintain various presences on social networks. To the extent that the providers of the respective platform obtain the consent of the users in the processing of personal data, this is done on the basis of Art. 6 para. 1 lit. a), Art. 7 GDPR.

It is not impossible that personal data of users outside the European Union or the European Economic Area can be processed. This may make it difficult for those affected to enforce their services. Some social media platform providers are certified under the EU US Privacy Shield, which requires them to comply with European privacy standards.

The processing of personal user data takes place regularly for market research and advertising purposes. Based on the user data, profiles are created that make it possible, for example, to display advertisements that correspond to the alleged interests of the respective user. This is done regularly by placing cookies on the device used by the user.

Requests for information and the assertion of your rights should be made directly to the respective providers listed below, as only they have access to personal data of the users and can take appropriate measures and provide information.

If you still need help in exercising your rights, you can of course contact us.

We maintain a presence on the following social media sites:

  • Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Ireland (Facebook), Data Policy https://www.facebook.com/about/privacy/, Opt-Out Possibilities https://www.facebook .com/ads/preferences/? entry_product = ad_settings_screen or http://www.youronlinechoices.com/, EU US Privacy - Shield https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

  • Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA (Twitter), Privacy Policy https://twitter.com/privacy, Opt-Out Opportunities https://twitter.com/personalization, EU US Privacy Shield https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active

  • Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (Google.  Youtube), Privacy Policy https://policies.google.com/privacy, Opt-Out-Options  https://adssettings.google.com/authenticated, EU US Privacy-Shield https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

  • LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Ireland (LinkedIn) - Privacy Policy https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, Opt-Out-Optionshttps://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out, EU US Privacy Shieldhttps://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active

  • XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Germany (Xing) - Privacy Policy and Opt-Out-Options  https://privacy.xing.com/en/about-protection

This website uses Google Analytics, a web analysis service of Google Inc. (“Google”). Use includes the Universal Analytics mode; this allows data, sessions and interactions across multiple devices to be assigned to a pseudonymous user ID so that the activities of a user can be analysed across devices.

Google Analytics uses what are called “cookies.” These are text files that are stored on your computer and allow your use of the website to be analysed. The information about your use of the website generated by the cookie is generally transmitted to a Google Server in the United States and stored there. If IP anonymisation is activated on this website, however, your IP address will be truncated in advance within member states of the European Union or in other parties to the Agreement on the European Economic Area. Only in exceptional cases will the full IP address be transmitted to a Google server in the United States and truncated there. Please note that Google Analytics has been expanded to include IP anonymisation on this website to guarantee that IP addresses are collected in anonymised form (“IP masking”). The IP address transmitted from your browser in the context of Google Analytics will not be conflated with other Google data. For more information about terms and conditions of use and data protection, please see https://www.google.com/analytics/terms/de.html and https://policies.google.com/?hl=de

Google will use this information on our behalf to evaluate your use of the website, compile reports about website activity and render other services for us, the website operator, associated with website and internet use.

Data will be processed based on your consent pursuant to Art. 6 (1) (1) a of the GDPR.

The recipient of the processed data is Google.

The personal data will be transmitted to the United States under the EU-US Privacy Shield based on the adequacy decision by the European Commission. You can view the certificate at https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI.

The data sent by us and linked to cookies, usernames (such as user ID) or advertising IDs will be automatically erased after 14 months. Data for which the retention period has expired will be automatically erased once per month.

You may revoke your consent at any time with effect for the future by preventing the storage of cookies through the appropriate setting on your browser software; however, please be aware that if you do so, you may not be able to use all the functions of this website to their full extent.

In addition, you can prevent the data generated by the cookie related to your use of the website (including your IP address) from being collected and processed by Google by downloading and installing the browser plug-in available under the following link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

You can also prevent your data from being collected during future visits to this website by using opt-out cookies. To prevent Universal Analytics from collecting data across different devices, you will need to perform the opt-out on all systems you use.

The opt-out cookie will be set by clicking here:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de 

We use the provider YouTube to embed videos. The videos have been embedded in expanded data protection mode [CV1]. Like most websites, however, YouTube also uses cookies to collect information about the visitors to their website. YouTube uses this information to collect video statistics, prevent fraud, improve user-friendliness and other things. This also establishes a connection with the Google DoubleClick network. When you start the video, this could trigger other data processing processes. We have no influence on this. More information about data protection at YouTube can be found in their data privacy statement: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

Doubleclick by Google is a service of Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Doubleclick by Google uses cookies to show you ads that are relevant to you. In this process, your browser will be assigned a pseudonymous identification number (ID) to check which ads have been displayed on your browser and which ads were clicked. The cookies do not contain any personal information. The use of DoubleClick cookies only allows Google and their partner websites to switch ads based on previous visits to our website or others on the internet. The information generated by the cookies will be transmitted to a Google server in the United States for evaluation and stored there. Google observes the data privacy regulations of the “Privacy Shield” agreement and is registered with the US Department of Commerce’s “Privacy Shield” programme. The data will only be transmitted by Google to third parties where required by law or in the context of order processing. Under no circumstances will Google conflate your data with other data collected by Google.

By using our website, you agree to the processing of data collected about you will be processed by Google and to the methods of data processing described above as well as the purpose specified. You can prevent the storage of cookies through the appropriate setting on your browser software; however, please be aware that if you do so, you may not be able to use all the functions of this website to their full extent. In addition, you can prevent the data generated by the cookies related to your use of the website (including your IP address) from being collected and processed by Google by downloading and installing the browser plug-in available under the following link below the heading DoubleClick Expansion Deactivation. Alternatively, you can disable the Doubleclick cookies with this opt-out.

Right of access

Pursuant to Art. 15 of the GDPR, you can obtain from us information and a copy of the personal data about you stored and processed by us at any time, free of charge.

This right of access includes information about the purposes of processing, the categories of personal data concerned, the recipients or categories of recipient to whom the personal data has been or will be disclosed, where possible, the envisaged period for which the personal data will be stored or, if not possible, the criteria used to determine that period, the existence of the right to request the rectification or erasure of personal data concerning you or restriction of processing by us or to object to such processing, the existence of the right to lodge a complaint with a supervisory authority and, where personal data is not collected from you, any available information as to its source and the existence of automated decision-making, including profiling, referred to in Art. 22 (1) and (4) of the GDPR and - at least in those cases - meaningful information about the logic involved, as well as the significant and the envisaged consequences of such processing.

You also have the right to obtain information as to whether your personal data is transferred to a third country or to an international organisation and which appropriate safeguards are in place relating to the transfer.

Right to rectification

In addition, pursuant to Art. 16 of the GDPR, you have the right to obtain without undue delay the rectification of inaccurate personal data concerning you. Taking into account the purposes of the processing, you also have the right to have incomplete personal data completed.

Right to erasure

Pursuant to Art. 17 of the GDPR, you also have the right to obtain the erasure of data stored by us concerning you without undue delay where one of the following grounds applies: The personal data is no longer necessary for the purposes for which it was collected or otherwise processed; you withdraw your consent on which processing is based according to Art. 6 (1) a or Art. 9 (2) a of the GDPR and where there is no other legal ground for processing; you object to the processing pursuant to Art. 21 (1) of the GDPR and there are no overriding legitimate grounds for processing, or you object to processing pursuant to Art. 21 (2); the personal data has been unlawfully processed; the personal data must be erased for compliance with a legal obligation in Union or Member State law to which we are subject; the personal data was collected in relation to the offer of information society services referred to in Art. 8 (1).

Where we have made the personal data public and are obliged pursuant to Art. 17 (1) of the GDPR to erase it, we shall take reasonable measures to inform other controllers who are processing the personal data that you have requested the erasure of any links to, or copies or replication of, this personal data.

Right to restriction of processing

Pursuant to Art. 18 of the GDPR, you have the right to obtain restriction of processing of your personal data where one of the following applies: You contest the accuracy of the personal data, and for a period enabling us to verify the accuracy of the personal data;

Processing is unlawful and you oppose erasure of the personal data and request the restriction of its use instead; we no longer need the personal data for the purposes of processing, but you require it for the establishment, exercise or defence of legal claims; or you have objected to processing pursuant to Art. 21 (1) pending the verification of whether the legitimate grounds of our company override yours.

Right to data portability

Pursuant to Art. 20 of the GDPR, you have the right to receive the personal data concerning you that you have provided to us at any time, in a commonly used and machine-readable format. Furthermore, you have the right to transmit this data to another controller without hindrance from us, where processing is based on consent pursuant to Art. 6 (1) a or Art. 9 (2) a of the GDPR or on a contract pursuant to Art. 6 (1) b of the GDPR and the processing is carried out by automated means, insofar as processing is not necessary for performing a task carried out in the public interest or in the exercise of official authority vested in us.
In addition, you may the personal data stored by you transmitted directly from us to another controller, where technical feasible and where this does not affect the rights and freedoms of others.

Right to object

Pursuant to Art. 20 of the GDPR, you have the right to object, on grounds relating to your particular situation, at any time to processing of personal data concerning you which is based on Art. 6 (1) e or f. This also applies to profiling based on these provisions.

If you object, we shall no longer process the personal data unless we can demonstrate compelling legitimate grounds for processing that override your interests, rights or freedoms or serves the establishment, exercise or defence of legal claims.

Where we process your personal data for direct marketing purposes, you shall have the right to object at any time to processing of personal data concerning you for such marketing; this also applies to profiling to the extent that it is related to such direct marketing. Where you object to processing for direct marketing purposes, we shall no longer process the personal data for such purposes.

You have the right to object, on grounds related to your particular situation, to the processing of personal data concerning you for scientific or historical research purposes or for statistical purposes pursuant to Art. 89 (1) of the GDPR, unless such processing is required to perform a task carried out for reasons of public interest.

It is within your discretion to exercise your right to object to automated procedures in which technical specifications are used that relate to the use of services of the information society and irrespective of Directive 2002/58/EC.

Right to revocation

You may revoke consent to processing of your personal data at any time with effect for the future, pursuant to Art. 7 (3) of the GDPR.

Right to confirmation

You have to right to obtain confirmation as to whether or not personal data concerning you is being processed.

To exercise any of the rights specified, you can contact our data protection officer directly at datenschutzbeauftrager@ssi-schaefer.com or +49 2735 70-619 or any other employee.

Right to lodge a complaint

In addition, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority pursuant to Art. 77 of the GDPR. You can generally contact the supervisory authority in your regular place of residence or workplace or our headquarters.

We obtain your consent to the processing of personal data on the behalf of Albacross Nordic AB (“Albacross”).

Information collected from cookies set in your device that qualify as personal data will be processed by Albacross, a company offering lead identification and ad targeting services with offices in Stockholm and Krakow. Please see below for full contact details. 

The purpose for the processing of the personal data is that it enables Albacross to improve a service rendered to us and our website (e.g “Lead Generation” service), by adding data to their database about companies. 

The data that is collected and used by Albacross to achieve this purpose is information about the IP-address from which you visited our website, and technical information that enables Albacross to tell apart different visitors from the same IP-address. Albacross stores the domain from form input  in order to correlate the IP-address with your employer. 

For the full information about our processing of personal information, please see our full Privacy Policy.

You may at any time withdraw your consent to this processing. Such withdrawal may be made either by contacting us, or by contacting Albacross directly.

Albacross Nordic AB
Companyreg. no 556942-7338
Kungsgatan 26
111 35 Stockholm, Sweden
www.albacross.com - contact@albacross.com 

[---Error_NoJavascript---]