Stykplukning til enkelte genstande

At plukke enkeltvarer i en fragtcontainer – også kendt som stykplukning – er en af de mest omkostningstunge processer inden for logistik og kræver maksimal koncentration af medarbejderne. Hvis du ønsker at gøre processen lettere for dit personale og samtidig øge håndteringseffektiviteten, bør dit første valg være en kombination af plukkerobotter og intelligent software. Det gælder også i scenarier, der kræver særlig skånsom produkthåndtering.
Især e-handels-, kosmetik- og sundhedssektoren skal optimere stykplukning. Specifikt i den farmaceutiske sektor skal der tages hensyn til en lang række lægemiddelsikkerhedsforskrifter, der skal beskytte patienter. I denne sammenhæng sikrer state-of-the-art stykplukkerobotter med integreret billedbehandling og en scanningsfunktion ikke kun en effektiv plukning; de tillader også præcis produktidentifikation og lovlig produktverifikation som en del af sporing og sporing.

WAMAS stykplukkefunktioner

SSI SCHÄFER's Piece Picking Software kan betjenes som en fuldt integreret komponent i en WAMAS-installation, og den kan også køre som en selvstændig løsning, problemfrit koblet med tredjeparts ERP- og materialeflowsystemer.
Vision-softwaremodulet, der er inkluderet i standard WAMAS-logistiksoftwaren, fungerer som "mastermind" for den industrielle billedbehandlingsløsning. Den er i stand til pålideligt at identificere hvert emne, der skal plukkes, uden fejl, bestemme det ideelle gribeområde og registrere emnerne i en beholder for at spare plads.
Denne proces bruger både state-of-the-art billedbehandlingsalgoritmer og kunstig intelligens (AI). 3D-kameraer, der modellerer indholdet af beholderne, er softwarens øjne på den virkelige verden. De således genererede data overføres til robottens controller, hvor de behandles i realtid. For at optimere plukkeprocesserne tager systemet også højde for robottens mobilitet og dens griberens fysiske egenskaber. Som sådan er softwaren integreret i et meget komplekst system af sensor- og robotteknologi.