Administrer, flyt og overvåg dit lager

WAMAS administrerer

  • WAMAS WMS (Warehouse Management Software) WAMAS Warehouse Management System (WMS) er lagersoftwaren og hjernen på lageret og giver styring, kontrol og optimering.

WAMAS bevæger sig

  • WAMAS WCS (Warehouse Control Software)
    Denne intelligente hybridløsning kombinerer ydeevnefunktioner, der traditionelt er dækket af to systemer (WMS Software, MFS) og styrer alle ydeevnemodulerne i et samlet system.

  • WAMAS MFS (Material Flow Software)
    I automatiserede lagre varetager dette materialestrømskontrolsystem den centrale koordinering og kommunikation mellem de tilsluttede komponenter, såsom stablekraner, transportørsystemer mv.

  • WAMAS Robotics
    En robot er kun så god som den software, der styrer den. De AI-understøttede WAMAS Case Picking og WAMAS Piece Picking robotikmoduler garanterer fejlfri drift og maksimal procespålidelighed.

  • WAMAS Lift & Store
    Den intralogistiske softwareløsning til betjening af en eller flere vertikale lifte med moderne artikel- og ordrestyring, WAMAS Lift & Store optimerer de medfølgende funktionaliteter til opbevaring og plukning af små dele. 

WAMAS monitorer og optimerer

  • WAMAS kontrolcenter
    Som en central informationsplatform visualiserer WAMAS Control Center ikke kun den tekniske tilstand af et lager, men også alle dets materialestrømme og KPI'er, og er en væsentlig komponent i sofistikeret ydeevne- og vedligeholdelsesstyring.

  • WAMAS vedligeholdelsescenter
    Vi udfører prædiktiv vedligeholdelse ved hjælp af et computeriseret vedligeholdelsesstyringssystem (CMMS). Denne elektroniske serviceportal til effektiv styring og kontrol af vedligeholdelses- og reparationsarbejde spiller en nøglerolle i at sikre langsigtet tilgængelighed af dit system.