artificial_intelligence_03

Intelligent styring av et økende utvalg artikler

Den største utfordringen er de forskjellige størrelsene og typene artikler som tilbys. De store pakkene som er typiske innen møbelhandel, krevde en smart løsning for effektiv behandling i distribusjonssentralen. JYSK bruker store, tilpassede kassepaller i stål som muliggjør trygg transport av særlig store og tunge artikler. Høydepunktet er de 32 energieffektive Exyz-pallkranene i de fire høylagrene. Disse maskinene kan enten ta opp to europaller samtidig eller én stor kassepall og kan deretter lagre og hente dem på en sikker måte. Kombinert med de svært dynamiske miniload-kranene,er dette den perfekte løsningen for JYSK. Miniload-kranene ble utvidet til å inkludere seks ytterligere midtganger med moderne Schäfer Miniload-kraner og 15 000 lagringsplasser.

De ansattes arbeidsmiljø og helse spilte en viktig rolle i planleggingen. Dette er grunnen til at ergonomiske plukkestasjoner basert på vare-til-person-prinsippet brukes ved distribusjonssentralen i Uldum med støtte fra et Pick by Light-system. Dette er særlig viktig for store og tunge møbler. Takket være optimalt justerte gripesekvenser og interne prosesser oppnås plukking med en ytelse over gjennomsnittet.

WAMAS®, logistikkprogramvaren fra SSI SCHÄFER, sørger for at man har alle prosessene i intralogistikken under full kontroll.